Επεισόδιο στη Νάουσα για μια θέση πάρκινγκ | Τι υποστηρίζει το θύμα της επίθεσης

Όπως υποστήριξε το θύμα της επίθεσης στη Νάουσα της Πάρου στην κάμερα του MEGA, η ένταση ξεκίνησε όταν ο οδηγός ταξί άρχισε να σπρώχνει μια τουρίστρια που επέστρεφε ένα όχημα και κλιμακώθηκε σε βίαιη επίθεση εναντίον του, όταν εκείνος παρενέβη για να τον απομακρύνει.

«Πριν αρχίσει το καβγά μαζί μου, ήταν δύο πελάτες που είχαν φέρει τη γουρούνα για να την παραδώσουν. Αυτή την αλυσίδα την έχουν βάλει οι ταξιτζήδες για να μην παρκάρει ο ξένος κόσμος εκεί μέσα. Είχαμε συμφωνήσει μαζί τους και με τον προεδρείο και με το Δήμο να μπορούμε να παραδώσουμε και να παραλάβουμε εκεί για 5-10 λεπτά.

Εκείνη τη στιγμή που οι γυναίκες φέρανε τη γουρούνα, η μία ήρθε στο γραφείο να μου πει ότι την έφερε πίσω. Κατεβαίναμε μαζί όμως και βλέπω από μπροστά μου ότι ήταν η Βελγίδα, η μαμά της, και αυτός την έσπρωχνε.

Αυτός ο άνθρωπος είχε πρόβλημα και να μην ενοχλούσε κανέναν, πάλι θα έκανε φασαρία. Εκείνος έβριζε. Είχαμε διαπληκτιστεί παλιά για το ίδιο πράγμα, διότι αυτός νόμιζε ότι όλο το πάρκινγκ και όλη η Νάουσα βέβαια είναι δική του.

Αυτός ο άνθρωπος είχε κάνει και καυγάδες και σε άλλους και στο αεροδρόμιο της Πάρου και στο λιμάνι είχε κάνει φασαρίες».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός ταξί απολύθηκε και ζήτησε από το θύμα της επίθεσης να αποσύρει τη μήνυση, ωστόσο ο ίδιος δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει μέχρι τέλους.

«Θα το προχωρήσω μέχρι τέρμα. Αποκλείεται να αφήσω τέτοιον άνθρωπο να ξανακάνει με τον τουρισμό, γιατί είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. Μου ζήτησε συγγνώμη, σαν βρεγμένη γάτα ήταν, να αποσύρω τη μήνυση και να σταματήσουμε εκεί, αλλά του είπα όχι».

Γιάννης Μακρογιαννέλης

Προηγούμενο άρθρο
bluestarferries

FLEXCAR

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

seajets

AGNANTI

deya-parou.gr

anergoidam

KRAFT

YOUTUBE LIVE

parostoday

FLEXCAR

ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΖΩΩΝ

ParosVoise

OMILOS