Φίλες και φίλοι,
Έχω επιλέξει να ζήσω στην ιδιαίτερη πατρίδα μου τη Νάξο και είμαι ένας από εσάς που αντιμετωπίζω καθημερινά τα προβλήματα που δημιουργεί η νησιωτικότητα. Η ζωή μου, το μέλλον μου, το μέλλον του παιδιού μου, εξαρτάται από τις αποφάσεις που θα πάρουν αύριο αυτοί που θα λάβουν από εσάς την εντολή να κυβερνήσουν.
Τους τελευταίους δυο μήνες, είχα τη χαρά να ταξιδέψω στα στολίδια του Αιγαίου, στις Κυκλάδες μας, να συνομιλήσω με τους συντοπίτες μου, να ανταλλάξω απόψεις και ιδέες μαζί τους, να καταθέσω ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες προτάσεις για μια πραγματική νησιωτική πολιτική.
Σας ζητώ, να μου δώσετε την ευκαιρία να παλέψω για τα νησιά μας, να μεταφέρω τα προβλήματά μας στην πραγματική τους διάσταση στο κέντρο λήψης αποφάσεων, σας ζητώ με την ψήφο σας να με εξουσιοδοτήσετε να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να αποκτήσουμε ότι μας αξίζει χωρίς καμία έκπτωση.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη μεγάλη αγκαλιά που ανοίξατε για να με υποδεχτείτε σε όλα μου τα ταξίδια και είμαι σίγουρος ότι την Κυριακή 21 Μαΐου, το μήνυμα από τις Κυκλάδες θα σταλεί και θα είναι δυνατό.
Πάμε μαζί, πάμε για τις Κυκλάδες!

Γιάννης Πολυχρονάκος
υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

deya-parou

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions

seajets