Συνελήφθη στη Μύκονο 21χρονος Έλληνας για ναρκωτικά – Πως ξέφυγε και πως τον εντόπισαν οι αρχές

Newsroom

Στον εισαγγελέα Σύρου οδηγείται ένας 21χρονος Έλληνας, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου.

Πρόκειται για έναν 21χρονο, που εις βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά – διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και απείθεια.

Το χρονικό της σύλληψής του ξεκινά από τις βραδινές ώρες της 19ης Ιουνίου 2026 στη Μύκονο. Ο 21χρονος, που οδηγούσε μηχανάκι αντιλήφθηκε ότι γίνεται αστυνομικός έλεγχος και τράπηκε σε φυγή. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, έριξε στο έδαφος σάκο που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1.133 γραμμαρίων και κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα) βάρους 300 γραμμαρίων.

Αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση το μεσημέρι της 20ής Ιουνίου εντόπισαν τελικά τον κατηγορούμενο ενώ ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε πλοίο, ώστε να διαφύγει από το νησί. Στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.390 ευρώ, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, ο δράστης ενεργώντας με μεθοδικότητα, προμηθεύτηκε τις ναρκωτικές ουσίες για να τις μεταφέρει και να τις αποκρύψει, με σκοπό την περαιτέρω διάθεσή τους σε υποψήφιους αγοραστές στο νησί.

Οι ναρκωτικές ουσίες, το δίκυκλο που χρησιμοποιούσε ο δράστης και τα υπόλοιπα πειστήρια κατασχέθηκαν.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης εντάσσεται, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στις ειδικές επιχειρησιακές δράσεις των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.

Ο 21χρονος κρατούμενος, που κατηγορείται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, απείθεια κ.ά. οδηγείται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

bluestarferries

FLEXCAR

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

AGNANTI

anergoidam.e-kyklades

deya-parou.gr

KRAFT

#

YOUTUBE LIVE

parostoday

FLEXCAR

ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΖΩΩΝ

ParosVoise

OMILOS