Έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός Γεώργιος Πάσχος

1005

Σε ηλικία 72 χρονών έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός Γεώργιος Πάσχος, που ζούσε στις Λεύκες και για πολλά χρόνια υπηρέτησε στο Γυμνάσιο Πάρου.

Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Πάρου – Αντιπάρου:

«Η ΕΛΜΕ Πάρου – Αντιπάρου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Πάσχου.
Γιώργο, δάσκαλε, συνάδελφε και αγωνιστή, ιδρυτικό μέλος της ΕΛΜΕ μας, θα μείνεις αξέχαστος στους μαθητές σου για την αγάπη και την αφοσίωσή σου στο λειτούργημά σου. Στους συναδέλφους για το ήθος, τη ζεστασιά και το κοφτερό μυαλό σου. Στην εκπαιδευτική κοινότητα των Κυκλάδων για το ανυπότακτο πνεύμα, τη μαχητικότητα και τη συνέπειά σου στους αγώνες του κλάδου μας. Έχεις την αγάπη και τον σεβασμό μας. Καλό σου ταξίδι…
»

Η ανάρτηση του Κώστα Ροκονίδα (Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου):

«Χθες βράδυ “έφυγε” ο αγαπημένος μας σύντροφος Γιώργος Πάσχος. Ο Γιώργος ήταν εκπαιδευτικός, φυσικός στην ειδικότητα, και υπηρέτησε για πολλά χρόνια στο Γυμνάσιο Πάρου μέχρι την συνταξιοδότηση του. Παρών στους αγώνες των εκπαιδευτικών με συνδικαλιστική δράση. Παρών και στους κοινωνικούς αγώνες στο νησί μας μέσα από τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγο του Μαρία, στα παιδιά του Κώστα, Γιάννη και Δημήτρη και σε όλους τους οικείους του.
Καλό ταξίδι Γιώργο, η παρέα των Λευκών θα είναι φτωχότερη…
».

bluestarferries

goldenstarferries