Ατζέντα Εκδηλώσεων (8-13/12)

217
  • Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και ώρα και ώρα 20:30, η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος» παρουσιάζει Χριστουγεννιάτικη Συναυλία, υπό την διεύθυνση της Κωνσταντίνας Ανδρεάκου, στο «Πολυγωνικό» του Γενικού Λυκείου Πάρου. Είσοδος: 5 €.
  • Το Σαββατοκύριακο 9-10 Δεκεμβρίου και από ώρα 17:00, ο Δήμος Αντιπάρου σας προσκαλεί στη «Χριστουγεννιάτικη Παραμυθοχώρα» στην πλατεία Αντιπάρου. Θα πραγματοποιηθούν μία σειρά από δράσεις για μικρούς και μεγάλους, ενώ θα παρουσιαστεί και η παιδική θεατρική παράσταση «Η Χιονάτη και οι 7 υπέροχοι μουσικοί».
  • Το Σαββατοκύριακο 9-10 Δεκεμβρίου το Ωδείο Μυθωδία σας προσκαλεί σε δυο μεγάλες μαθητικές συναυλίες, στο ΕΠΑ.Λ. Πάρου. Το Σάββατο (9/12) και ώρα 20:00 παρουσιάζει ένα «Αφιέρωμα στο Ελληνικό Ροκ των 90’s», ενώ την Κυριακή (10/12) και ώρα 11:00 παρουσιάζει «Χριστουγεννιάτικη Συναυλία», όπου μικροί και μεγαλύτεροι μαθητές πιάνου, κιθάρας, βιολιού, φλάουτου, τραγουδιού καθώς και οι χορωδίες, με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες θα στείλουν το δικό τους μήνυμα μέσα από το δέντρο των ευχών!
  • Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, η Κοινότητα Αρχιλόχου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προδρόμου «Σκόπας ο Πάριος» σας προσκαλούν στην Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση για το άναμμα του δέντρου, στην πλατεία του Αγίου Σπυρίδωνα. Θα υπάρχουν δράσεις και εκπλήξεις για τους μικρούς, ενώ στην εκδήλωση θα συμμετέχει και η χορωδία του Γυμνασίου Αρχιλόχου.
  • Την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, οι «Αστροναύτες» παρουσιάζουν τη διασκευή από το αριστουργηματικό παραμύθι «Το Μαύρο Ψαράκι», του παιδαγωγού και συγγραφέα Σαμάντ Μπεχραγκί, στο Εργαστήρι Τέχνης & Πολιτισμού «Κουκκίδα» στη Νάουσα. Η παράσταση είναι για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και άνω. Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 6977992947.
  • Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πάρου με τον Δήμο Πάρου και την ΚΔΕΠΑΠ συνδιοργανώνουν εκδήλωση για παιδιά 5-10 ετών, με τίτλο «Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες». Θα γίνει αφήγηση και κατασκευές κουκλοθεάτρου, με τις Κατερίνα Μαράντου και Βάσω Χαρολίδη. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 2284028233.