Συνεχίζοντας τις διακρίσεις, μετά το διασυλλογικό πρωτάθλημα της Κ14 στη Νάξο, το τμήμα στίβου του Α.Ο. Πάρου κατέκτησε 11 μετάλλια (5 χρυσά, 4 ασημένια και 2 χάλκινα) και την 3η θέση -πίσω από τον Πανναξιακό και τον Α.Ο. Μυκόνου- ανάμεσα στα σωματεία των Κυκλάδων στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Κ16 που έγινε στη Μύκονο, κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Ειδικότερα, για τον Α.Ο. Πάρου χρυσό κατέκτησαν οι Φοίβος Ραγκούσης (150 μ. και ακόντιο), Σάββας Κοντός (300 μ. και ύψος) και Μιχάλης Ζουμής (σφαιροβολία). Επίσης, ασημένιο πήραν οι Μιχάλης Σκιαδάς (300 μ. και μήκος), Ζωή Μαυραγκά (ακόντιο) και Μιχάλης Ζουμής (ακόντιο), ενώ χάλκινο έλαβαν οι Ραφαήλ Δρακάκης (80 μ.) και Ολυμπία-Καλλιόπη Παντελαίου (150 μ.).
Σημειώνεται, ότι κοντά στη ζώνη των μεταλλίων, κατακτώντας την 4η θέση, έφθασαν η Ελευθερία Κλαμπατσέα (80 μ.) και η Ιωσηφίνα Μοστράτου (σφαιροβολία).

Το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού είναι για το προσεχές Σαββατοκύριακο (22-23 Απριλίου) και πάλι στη Νάξο, αυτή τη φορά για το διασυλλογικό πρωτάθλημα της Κ18.