Κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη (2/11) στις 6.00 μ.μ., για τα οξυμένα προβλήματα στις δομές Υγείας, απευθύνουν με κοινή ανακοίνωσή τους σωματεία, σύλλογοι και φορείς της Πάρου, αναφέροντας τα εξής:

«Δεν πάει άλλο! Υγεία δημόσια και δωρεάν για όλο τον λαό!
Σε αγωνιστικό συντονισμό Σωματεία, Σύλλογοι και φορείς της Πάρου και Αντιπάρου, Γιατροί και εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας Πάρου.
Καλούμε όλους σε μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Κέντρο Υγείας στην Παροικιά στην Πάρο, την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου και ώρα 18:00.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΊΨΗ!!!
Στους δρόμους βγάζουν σε όλο το Αιγαίο τους νησιώτες, τα οξυμένα προβλήματα στις δομές Υγείας, τα ερειπωμένα νοσοκομεία, τα ξεχαρβαλωμένα Κέντρα Υγείας και η καθημερινή αναμέτρηση με την αδυναμία πρόσβασης ακόμα και σε απλές ιατρικές πράξεις.
Υγεία αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν για όλους με πλήρη στελέχωση όλων των δημόσιων δομών, με γενναία κρατική χρηματοδότηση. Είναι το σύνθημα – διεκδίκηση που βρίσκεται στην προμετωπίδα των σωματείων συλλόγων και φορέων, τα οποία συντονίζονται σε όλα τα νησιά του Αιγαίου, στις κοινές δράσεις στις 2 Νοεμβρίου και στην αγωνιστική κάθοδο στην Αθήνα στις 6 Νοεμβρίου. Σωματεία, σύλλογοι και φορείς της Πάρου:
Σωματείο Εργαζομένων στην ΔΕΥΑΠ
Σωματείο Πρωτοβάθμιας (Καλλιέρος)
Ομάδα Γυναικών Πάρου της ΟΓΕ
Επιτροπή Συνταξιούχων Πάρου-Αντιπάρου
».