Δελτίο Τύπου για την προεκλογική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Νάουσας, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (4/10), εξέδωσε ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου, αναφέροντας τα εξής:

Σε μια πολύ μεγάλη συνάντηση παλιών και νέων φίλων εξελίχτηκε η συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου στη Νάουσα, την Τετάρτη το βράδυ. Με παλμό και δυναμική την παρουσία της νέας γενιάς οι Ναουσαίοι έστειλαν μήνυμα νίκης της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Αρχικά χαιρέτισε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Χατζόπουλος που αναφέρθηκε στα προβλήματα της Νάουσας αλλά και στο σχέδιο του συνδυασμού για την αντιμετώπιση τους. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Ροκονίδας. «Το νησί δεν έχει χρόνο για νέα πειράματα και νέες απογοητεύσεις, βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Εάν τώρα δεν εκλεγεί η Λαϊκή Συσπείρωση στη διοίκηση του δήμου η ζημιά στον τόπο ίσως είναι ανεπίστρεπτη» είπε.
Ανέφερε πως η διοίκηση Κωβαίου στάθηκε κατώτερη των περιστάσεων και δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τις συνέπειες του υπερτουρισμού. Όπως χαρακτηριστικά είπε «η δημοτική αρχή του Μάρκου Κωβαίου ο,τι ήταν να δώσει το έδωσε». Για το συνδυασμό Μπιζά επεσήμανε ότι «καταλάβαμε τις τελευταίες μέρες τι είναι η “ευθύνη και ενότητα” που διατυμπανίζει: ψέμα, λάσπη και χτυπήματα κάτω από τη μέση. Οι πολίτες όμως βλέπουν και κρίνουν». Τόνισε επιπλέον πως ο κ. Μπιζάς δεν έχει τη δυνατότητα να θέσει με πυγμή ένα όριο στις στρατηγικές επενδύσεις τις οποίες ως περιφερειακός σύμβουλος ψήφιζε «με χέρια και με πόδια».
Ο Κώστας Ροκονίδας κάλεσε τους πολίτες να μην εκλέξουν έναν από τους δύο δημάρχους που θα αποδέχονται της κυβερνητικές επιδιώξεις αλλά δήμαρχο αγωνιστή που θα ανοίξει δρόμο για λύση προβλημάτων σε όφελος των Παριανών. Κατέληξε πως οι ελπίδες της Παριανής κοινωνίας για αλλαγή και πρόοδο μπορούν να ακουμπήσουν μόνο στη Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου.