Το νησί της Κύθνου επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του στις Κυκλάδες, συνοδευόμενος από συνεργάτες του.

Με την άφιξη του στο νησί, ο κ. Φόρτωμας συναντήθηκε με κατοίκους και επιχειρηματίες και εστίασε στα θέματα της αύξησης της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με το λιμάνι του Πειραιά, της διασύνδεσης με τις Δυτικές Κυκλάδες και της επαρκούς στελέχωσης του ΠΠΙ Κύθνου, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με αυτοδιοικητικούς και είχε μια γόνιμη συζήτηση επί των θεμάτων τοπικού και όχι μόνο ενδιαφέροντος.

Κατόπιν, είχε επαφή με τον Δήμαρχο, Σταμάτη Γαρδέρη και με τον Διοικητή του Αστυνομικού Σταθμού, Αλέξιο Πανόπουλο. Επίσης, επισκέφθηκε τον Λιμενικό Σταθμό και ενημερώθηκε για τη λειτουργία του από τον Λιμενοσταθμάρχη, Μηνά Αρτόπουλο. Τέλος, καθ’ όλη την επίσκεψή του ο υποψήφιος βουλευτής είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει το έργο της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για τη χώρα αλλά ειδικότερα για τα νησιά των Κυκλάδων και της Κύθνου.

Στο τέλος του ταξιδιού του, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε:
«Aισθάνομαι αισιοδοξία για την επόμενη ημέρα, καθώς τα έργα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση μας έκανε ή έχει ήδη δρομολογήσει για την  Κύθνο είναι πολύ σημαντικά. Η δημιουργία σταθερής σχέσης συνεργασίας μεταξύ όλων των βαθμίδων διοίκησης και της κυβέρνησης, φέρνει χειροπιαστά αποτελέσματα στην οικονομία και στην ανάπτυξη του τόπου αυτού. Η επόμενη τετραετία μας θα φέρει στην Κύθνο περισσότερα έργα, διασφαλίζοντας την περαιτέρω ώθηση της τοπικής οικονομίας. Συνεχίζουμε #mazi να παράγουμε έργο, να στεκόμαστε δίπλα στο νησιώτη, σταθερά και τολμηρά».