Η «Φωνή της Πάρου» βρίσκεται στο δημοτικό στάδιο Παροικιάς και θα σας μεταφέρει live την εξέλιξη του αγώνα μεταξύ της Α.Ε. Πάρου και του Πανναξιακού, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων.

Η ταυτότητα του αγώνα

Ώρα έναρξης: 20.00
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Παροικιάς
Βαθμολογική θέση: 6η / 2η
Διαιτητής: Χατζόπουλος Σ.
Βοηθοί: Βακόνδιος Μ., Ρούσσος Ε.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Α.Ε. Πάρου: (Αλεξανδρής), Βασιλάρης, Δ. Κρητικός (62′ Μανδραβέλης), Γκ. Λόκα, Μουράι, Γιαννούλης, Παντελαίος (62′ Παπαδόπουλος), Καργιώτης (80′ Κρ. Λόκα), Βασιλόπουλος, Εσάι, Βαθρακοκοίλης, Ε. Κρητικός (89′ Στ. Κρητικός).
Πανναξιακός: (Προμπονάς), Ποθητός, Καφετζής, Γιαννής, Γιαννακόπουλος (89′ Γιαννούλης) Βαθρακοκοίλης, Ε. Φράγκου, Τσουρής, Ραπτόπουλος, Γκαστόν (91′ Καρβούνης), Δεμερτζής (71′ λ.τ. Ν. Φράγκου), Πίντο.

Η εξέλιξη του αγώνα

18′: Πρώτη φάση στο παιχνίδι και γκολ για την Α.Ε. Πάρου (1-0) με εκπληκτικό σουτ του Βασιλόπουλου έξω από την περιοχή, που κατέληξε στη δεξιά γωνία της αντίπαλης εστίας.

26′: Ο Πανναξιακός έφθασε στην ισοφάριση (1-1) με κοντινή κεφαλιά του Καφετζή, σε εκτέλεση κόρνερ του Δεμερτζή από δεξιά.

32′: Ευκαιρία για την Α.Ε. Πάρου, όταν σε σέντρα του Δ. Κρητικού από δεξιά, ο Βασιλόπουλος πήρε μια χλιαρή κεφαλιά και ο Ποθητός μπλόκαρε εύκολα.

41′: Γκολ για τον Πανναξιακό (1-2) με πλασέ του Γκαστόν από το ύψος του πέναλτι, σε φάση που ξεκίνησε από λάθος της Α.Ε.Π. στον χώρο του κέντρου.

45′: Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανναξιακό, όταν σε γύρισμα του Δεμερτζή από δεξιά, ο Γκαστόν σούταρε στη κίνηση μέσα από την περιοχή και ο τερματοφύλακας Βασιλάρης απόκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.

53′: Ευκαιρία για τον Πανναξιακό, όταν σε σουτ του Γκαστόν η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από την αντίπαλη εστία.

56′: Μεγάλη ευκαιρία για την Α.Ε. Πάρου, όταν σε πλασέ του Ε. Κρητικού μέσα από την περιοχή ο Τσουρής έδιωξε πάνω στη γραμμή σε κόρνερ.

81′: Ευκαιρία για την Α.Ε. Πάρου, όταν σε απευθείας κόρνερ του Ε. Κρητικού ο τερματοφύλακας Ποθητός έδιωξε με τις γροθιές προ του Βαθρακοκοίλη.

86′: Γκολ για τον Πανναξιακό (1-3) με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Πίντο από τον άξονα, που έστειλε τη μπάλα στο δεξί “παραθυράκι” της αντίπαλης εστίας.

88′: Ευκαιρία για την Α.Ε. Πάρου, όταν σε απευθείας φάουλ του Βαθρακοκοίλη, ο τερματοφύλακας Ποθητός έπεσε στην αριστερή γωνία και έδιωξε σε κόρνερ.

89′: Ευκαιρία για τον Πανναξιακό, όταν σε αντεπίθεση ο Γιαννακόπουλος έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Γκαστόν αλλά ο τελευταίος πλάσαρε άουτ.

94′: Γκολ για την Α.Ε. Πάρου (2-3) με ωραίο διαγώνιο πλασέ του Στ. Κρητικού, έπειτα από σέντρα του Μουράι από αριστερά.

  • Πριν τη σέντρα του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

Επιμέλεια: Δημήτρης Τσερεντζούλιας

deya-parou

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions

seajets